The Green Food Bible

 
 

It all started when…

Laura en Mylena zijn al meer dan 10 jaar vrienden. Beiden zijn ze ook al enkele jaren met voeding bezig, dit op hun eigen manier. Zo is Laura de creatieve ziel en houdt ze ervan om in de keuken te staan en nieuwe gerechten uit te testen en heeft Mylena meer interesse in de impact van voeding op het lichaam. Deze twee kwaliteiten hebben ze in één boek gegoten: dé Bijbel voor een gezonde levensstijl, The Green Food Bible.

Het doel is om op een makkelijke en verstaanbare manier uit te leggen wat de impact is van voeding en hoe je plantaardige voeding kan integreren in je huidige leven. Laura en Mylena laten zien dat plantaardig koken niet moeilijk is en ook niet meer tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld de klassieke keuken.

In het boek leggen ze in 10 geboden uit wat de impact is van plantaardige voeding en hebben ze getracht om op elk denkbare vraag over deze lifestyle een antwoord te bieden!

Ga je aan de slag met hun bijbel? Laat het dan zeker weten via Instagram met #tgfb of #thegreenfoodbible! Op hun social media vind je bovendien nog veel meer inspiratie!

Spread the green love!

#TGFB