Purple Smoothiebowl

Purple Smoothiebowl

Een easy ontbijtje dat je een kick start van de dag bezorgt? Dat is deze smoothiebowl zeker en vast. Bovendien barst het van de vitamientjes en door de haver heb je langer een verzadigd gevoel. Het leuke aan smoothiebowls is dat je eindeloos kunt variëren in smaken. De ene keer kiezen we voor een tropical bowl, nu voor eentje met bessen en aardbei. En ook met de toppings kun je verrassende combinaties maken! Denk aan homemade granola voor wat extra crunch kokosrasp voor een zomerse touch!

Ingrediënten (voor twee bowls):

- 2 bevroren bananen
- 1 bakje blauwe bessen
- handje aardbeien
- 100 ml amandelmelk
- takje munt

Bereiding:

Snij de bananen in stukjes en leg deze samen met 2/3 van de bessen een dag op voorhand in de diepvriezer. Mix deze mengeling de dag zelf samen met de aardbeien en de melk. Giet de smoothies in twee kommetjes en verdeel er de rest van het fruit en een takje munt over. 

#TGFB
 

 

To(fu)maattaartjes

To(fu)maattaartjes

Spread it!

Spread it!