Hotspot Leuven - Greenway

Hotspot Leuven - Greenway

Wij houden van onze gezonde levensstijl en houden ons daar ook het liefst van al aan. Voor ons voelt plantaardig eten niet als een straf, maar als een bron van energie! Kortom: plant-based eten doet ons goed voelen! Daarom is het ook zo'n zonde als je voor het minste excuus vettige troep naar binnen speelt. Dat is de reden waarom wij ook graag gezond eten wanneer we op stap zijn. En laat Leuven nu net dé stad zijn bij uitstek om lekker en gezond te kunnen uiteten! De straatjes puilen uit van de vegan hotspots waar je burgers kunt bestellen, gezonde maaltijden kunt afhalen en voor een simpel soepje terecht kunt. Greenway is zo één van deze gevestigde waarden in de stad en daarom brachten we onze middag hier door.

Dit vegetarische restaurant wil zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met hun keuken, omdat ze ervan overtuigd zijn dat deze lekker, gezond en duurzaam is! Bovendien is de creatieve aanpak en de diversiteit aan gerechten op de kaart een echt pluspunt aan Greenway! Denk aan fastfood, maar dan in een gezond jasje gestoken! Sorry, Mc Donalds: We are loving this!

Aan de toog geef je je bestelling door en het vriendelijke personeel komt dit brengen bij jou aan tafel. What we had? Een lekkere superfoodsalade met zoete aardappel als side dish en een paprika hamburger met gewone aardappeltjes. De-lish! Wil je weten wat er nog allemaal te vinden is op de kaart? Klik dan hier.

De prijzen zijn zeer oké en nog leuk om te vermelden is dat Greenway zelfs over een eigen vegetarisch gamma beschikt! In Delhaize vind je bijvoorbeeld falafel en gyros terug. Wij zijn persoonlijk enorme fan van de chick pieces; 'kipstukjes' op basis van Beeter

En goed nieuws! Greenway vind je ook in andere steden: Antwerpen, Gent en in het station Brussel-Zuid. 

HOTSPOT - WHY?

+
-> lekker en verantwoord uiteten
-> vriendelijk personeel
-> leuk concept

Voor meer info: www.greenway.be

#TGFB

 

 

 

  

Omega 3 - supplement?

Omega 3 - supplement?

BBQ - sidedish

BBQ - sidedish