Choco chia pudding

Choco chia pudding

Easy peasy, lemon squeezy! Deze quote past ook bij onze vorige post (lemon cupcakes) :D.. Maar vandaag maken we het ons nog gemakkelijker! Weinig ingrediënten én super van smaak, deze schattige 'chocolade' chia pudding. Chocolade tussen haakjes, want we gebruikten rauwe cacao, geen echte chocolade. Rauwe cacao zit vol magnesium! De frambozen waarmee we de pudding topten zitten dan weer vol antioxidanten. Wat een topcombo! We deden de pudding in glaasjes, maar je kunt ze ook in een bowl doen en combineren met een smoothie of yoghurt. Wij maakten nu meer een dessertje, maar als ontbijt is dit zeker ook smakelijk. Enjoy!

Ingrediënten (voor 3 à 4 potjes chiapudding):
- 250 ml amandelmelk
- 4 el chiazaad
- 2 el rauw cacaopoeder
- 1 el ahornsiroop
- handje frambozen
- kokosrasp

Bereiding:
Doe de amandelmelk, de cacao en de ahorn in de blender en mix tot een glad geheel. Meng er de chiazaadjes onder of als je niet van de textuur van chiazaad houdt, kun je dit ook mee mixen met de melk, cacao en ahorn. Giet in glaasjes en zet in de koelkast voor enkele uren of de hele nacht. Als de pudding klaar is om te serveren, werk dan af met kokosrasp en de frambozen.

#TGFB

Summer Salad

Summer Salad

Lemon cupcakes

Lemon cupcakes