Summer Salad

Summer Salad

We hebben weer heerlijke zomerse dagen gehad en dan kan een frisse salade smaken! Ik had geen 'salade' in huis maar als je koelkast vol zit met groenten en fruit dan tover je in no time iets lekkers op tafel! Deze kleurrijke salade viel erg in de smaak bij mijn familie! Hopelijk bij jullie ook :-)!

Ingrediënten (voor een grote saladebowl):

- 500 g asperges
- 1 voorgekookte rode biet
- 1/2 komkommer
- 1 paprika
- 250 g kerstomaatjes
- 1 courgette
- 1/2 avocado
- 1 pompelmoes
- 1 appel
- kiempjes (bvb. preikiemen)

Bereiding:

Schil de asperges en kook ze al dente. Snij de andere groenten in kleine blokjes en voeg alles samen in een grote kom. De appel kan je wassen en met schil toevoegen! Schil de pompelmoes en gebruik enkel het vruchtvlees ervan. Snij de asperges in twee en voeg ze als laatste toe (zo kunnen ze nog een beetje afkoelen). Voeg tot slot een scheut appelazijn en olijfolie toe. Kruid af met peper, zout en verse munt. Alles goed mengen en je lunch/light dinner is klaar!

Smakelijk!

Vegan Tikka Masala

Vegan Tikka Masala

Choco chia pudding

Choco chia pudding