HOTSPOT - Leuven

HOTSPOT - Leuven

Hi foodies!

Ergens gaan eten is soms een uitdaging als je plant-based eet. Een salade kan je overal eten, maar meestal zit hier veel dressing over of een klets mayo. Vandaag aten we bij Lifebar in Leuven. Dit is echt een heerlijke plek om gezond te ontbijten of lunchen! De eigenaars zijn super vriendelijk en nemen tijd voor al je vragen! 

Wat hebben we gegeten?

- Salad bowl van de week! My oh my! Heaven! Dit was echt super lekker! Een rijkelijk gevulde salade met zeewier, olijven, wortel, edamame boontjes, mais, homemade hummus en nog veel andere groenten! 

- Soja latte! Hier geen koekjes bij de koffie, maar wel een heerlijke zoete dadel!

- Bietensapje. We love beets! De rood-paarse groente zit vol antioxidanten! Deze helpen om de schadelijke stoffen in je lichaam te neutraliseren!

We hadden echt meer dan genoeg, zelfs ik! Persoonlijk ben ik een grote eter en niets ergers dan het restaurant te verlaten zonder een voldaan gevoel. Bij Lifebar was dit zeker niet het geval! Ons buikje was rond en gezond gevuld! Bovendien was alles lekker vers en kon je verrassende combinaties in je bord terugvinden, zoals het zeewier bijvoorbeeld!

Dit was niet de eerste keer dat we hier kwamen en zeker ook niet de laatste! Voor ons 'The place to be' in Leuven als je echt lekker en gezond wilt eten!

We kunnen het niet beter zeggen dan met hun eigen woorden:

        'Say goodbye to a mind clouded by processed foods, saturated fats and refined sugars. Experience the bliss and clarity that comes from the colourful and vibrant cuisine of plant based cooked and raw food.'

Benieuwd naar hun menu? Klik menu Lifebar.

Groene groetjes! 

#TGFB

HOTSPOT - Alicante

HOTSPOT - Alicante

Crackers!

Crackers!