HOTSPOT - Chambelland Bakery

HOTSPOT - Chambelland Bakery

We bezoeken graag nieuwe adresjes en het liefst van al plaatsen die nog niet zo gekend zijn in onze 'contreien' :). Daarom trokken we naar Elsene waar we lunchten bij Chambelland. Dit is een glutenvrije bakkerij die werkt met biologische, kwaliteitsvolle producten. De twee broers Nathaniel en Thomas Dobion Teffr-Chambelland richtten de zaak op in het hartje van Parijs en het werd meteen een schot in de roos. Later opende een filiaal in België, in het mooie Elsene. Je vindt hier lekkere zoetigheden die uitgestald staan op de mooie marmeren toog, verschillende soorten focaccia (probeer zeker die met sesamzaad of die met provençaalse kruiden!) en je kunt er eveneens suggesties van de dag kiezen, zoals bijvoorbeeld een salade met quinoa. Ontbijten en/of lunchen is hier enorm gezellig en je kunt nadien uit de verstoog lekkernijen mee naar huis nemen. De taartjes zien er alvast fingerlicking good uit :D. Wij begonnen te watertanden bij het zien van de belegde focaccia met aardappel, ajuin en pompoen. Die hebben we dan ook meteen besteld en gedeeld, alsook een lekker, fris slaatje met quinoa en komkommer. Tot slot zijn de drankjes bij Chambelland ook erg lekker. Mylena koos een soja latte en ik dronk een detox theetje met gember en tijm. 

Waarom dit topadresje bezoeken?
+ vers & authentiek (er wordt met rijstmeel gewerkt afkomstig van eigen rijstvelden en er wordt een eigen molen gebruikt)
+ gebruik van topproducten (het productieproces wordt van A tot Z gecontroleerd met het oog op het creëren van producten van uitstekende kwaliteit)
+ lekker en gezond (er wordt gestreefd om gezonde producten af te leveren, zonder al te veel suiker en met voldoende vitaminen en mineralen)
+ prijzen zijn zeeeer oké (als je weet dat glutenvrij uiteten normaal redelijk duur uitvalt)

Wil je het zelf ontdekken?
Meer info vind je hier:

Openingstijden

Dinsdag tot zondag van 7u30 tot 19u30

Adres

Hogeschoollaan 42 1050 Brussel
contact@chambelland.be
+32 2 751 48 44

Toegang

Bus: 08 N09 25 71 72 95
Tram: 94
Villo: Begraafplaats van Elsene « Kroonlaan »

Parking Generaal Geneesheer Derachelaan 103

Bestelling reserveren

De dag ervoor, uiterlijk om 18u.
commande@chambelland.be

Website:
www.chambelland.com

Oatpizza met veeeuuull groentjes!

Oatpizza met veeeuuull groentjes!

Veggie Pad Thai

Veggie Pad Thai